2015. október 23., péntek

A legkeményebbek 7 évesek

Figura "testőrségének" legkajlább tagja, Samu is 7 éves lett a mai napon. Jutalom volt, hogy közösen henyéltünk mindannyian egy ágyban! Az időjárás is megemberelte magát és ragyogó
októberi napsütés kerekedett, úgyhogy a délelőtti kertészkedés és "konyhászkodás" után terepszemlére mentünk, hosszú idő után ismét. (Volt egy múlt hétvégi húzós állatorvosi kalandunk, de ezt majd legközelebb.)
Nos, a születésnaposról az első képem az expressz.hu oldalról került kinyomtatásra, nem sokkal azelőtt, hogy Bátonyterenye-Maconkáról elhoztam...bizony nógrádi a legény!
Nem tudom, hogy kitaláljátok-e, melyik volt Samu? Ha nem, akkor elárulom, hogy a bal oldali, kétségbeesett tekintetű vizslabetyár! :) Ha elmegyünk otthonról és egyértelmű számára, hogy Ő most bizony nem jön velünk, akkor pontosan ugyanilyen tekintete van!
A szülinapot terepszemlével is ünnepeltük, azon túl, hogy kaptak pre-reggelit, reggelit, uzsonnát és vacsorát is! Erre a portánk történetében most került sor először!!! A fekete-fehér összeállításon felbuzdulva megmutatom, hogy néz ki most a harcos 7 éves! :) .. és közben képzeljétek el, hogy szól a "Jó, a rossz és a csúf" spagettiwestern Intro-ja! 
Szenzációs formában van! Azt nem írom, hogy megkomolyodott, mert erre sosem fog sor kerülni, jól tudom! Ha erre várunk, akkor nem vizslát választottunk volna! Isten éltessen drága Samu a családunkban még nagyon sokáig!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése