2014. április 28., hétfő

Tudatom mindenkivel, hogy ma 6 éves lettem!!!

Tisztelt Gazdáim! Kedves Olvasóim, Alattvalóim, Rajongóim ... és a többiek!

Ezúton értesítelek Benneteket, hogy ma 6 éve annak, hogy napvilágot láttam! Gondoljatok bele mennyivel szegényebb és szürkébb lenne a kis életetek, ha nem ismernétek ENGEM.


Eme jeles alkalomból a NEKEM szánt ajándékaitokat, meglepetéseiteket a szokott címre szállítsátok, a mai napon és az elkövetkezendő egy évben folyamatosan átveszem a friss és a tartós húskészítményeket egyaránt. (Köszönöm, a szárított halat, amit az alakom megőrzése érdekében gondoltam kipróbálok, inkább átengedem másnak!)

Ma ÉRTEM szól a harang, a madárfütty, gazdáim becézgetése és simogatása. Ma MIATTAM kap ünnepi menüt Samu komám és a Szülinapos. Én háromszoros adagot kapok valószínűleg, hiszen hárman vagyok ebben a szőrtestben, úgy mint: én; jómagam és szerény személyem! :)

Valószínűleg ma nem csapok születésnapi partit, nem jönnek el HOZZÁM a környékbeli macska-banda tagjai. Nem osztozom senkivel, Samu kivétel, Ő a személyes testőrségem része!

Ne feledjétek, ma van a születésnapom. Kívánjatok hosszú, egészséges, tápláló és finom étkekben gazdag előttem álló éveket!

Köszönettel: (sz)FIGURA