2009. október 7., szerda

Boldog születésnapot!

Mikor megszületett ... még nem tudta, hogy Samu lesz a neve és, hogy mi leszünk a gazdái... és hogy lesznek bársonytalpú barátai.
Szeles volt-e, vagy avar-ropogós az az őszi nap mikor született, azt csak Samu mondhatná meg... de jó, hogy így alakult.
Milyen érdekes, hogy megszületik valaki-valahol; egy másvalaki a kis fejében elhatározza, hogy vizsla-társat szeretne, utánanéz, telefonál és azon kapja magát, hogy már úton is van... a két külön indult szál összekapcsolódik és remélhetőles sokáig így is marad...így alakultak a kezdetek!
Az elmúlt egy év történetét ismeritek valamennyien! Mindenkinek kívánom, hogy tapasztalja meg, milyen felemelő érzés kutya"tulajdonosnak" lenni!
Drága négylábú barátom! Ezúton szeretnék Neked hosszú-kalandos velünk együtt eltöltött, kirándulásokkal teli éveket kívánni, az alábbi idézettel:

„Az eb szerfelett meggondolatlan szerzet.
Fittyet hány rá, vajon igazad van-e vagy sem, milyen magasságokba kapaszkodtál fel az élet szamárlétráján, nem kérdi, gazdag vagy-e vagy szegény, buta vagy bölcs, bűnös vagy szent. bárhogy is forduljon azonban Fortuna kereke, akár jó, akár rossz hírnek örvendj, lehetsz köztiszteletben álló polgár vagy a család fekete báránya - ő akkor is ragaszkodik hozzád, a végsőkig védelmez - és az életét is odadobja érted...”
Isten éltessen erőben-egészségben!