2009. július 7., kedd

Cicaszállítmány érkezett...Békés megyéből

Két hete ismét Békés megyébe, Figura szülőföldjére látogattunk. Samu is velünk tartott. Az út célja a látogatáson kívül az volt, hogy Figura áprilisban született testvéreit az új tulajdonosokhoz elszállítmányozzuk, ezzel is növelve a Közép-Magyarországi Régióban élő, békés megyei születésű bársonytalpúak állományát!
Természetesen a tesókat az új tulajdonosok már nagyon várták, viszont előtte bemutattuk őket Figurának, mégiscsak testvérek! :)
Hát a fogadtatás egy grimaszos fújással és sértődéssel ki is merült. A "Rokonok" úgy tűnik nem kötöttek örök barátságot!
A tesók viszont remek karakterek és ahogy mondani szoktuk egymás között, ahová kerültek "ott én is lennék cica-betyár..." :)
Az új lakóhelyüknél érdekesebbet és kalandosabbat nem is kívánhatnának, hiszen a birtokon halak, teknősök, tyúkok, kakasok, csibék, kutyák, gerlék és papagájok lakótársai lesznek. (ha kihagytam valakit a szórásból, szíves elnézését kérem...a szerk.) A képen éppen barátság születik, ahogy a Macskajaj c. filmben említették "This is a begining of the beautiful friendship!"