2009. december 22., kedd

Vidéki bűnszervezet II.

A négylábú kis barátainkkal való tartós együttélés során kiderül ám néhány stikli, ami még inkább megerősít abban, hogy valódi bűnszervezet tanyázik a portánkon!
A bűnlajstrom összeállításához egy kedves ismerősöm segítségét vettem igénybe:



BERCI BŰNLAJSTROMA:

- rongálás - többnyire egyedül vagy Figurával bűnszövetségben. A bevásárlások alkalmával kapnak a bársonytalpúak egy-egy kartondobozt. Ezt, mikor Berci kedve tartja, apró darabokra szaggatja, vagy csak kirojtozza a széleket!

- kisebb értékre elkövetett lopás - előfordul, hogy az asztal széléről, vagy a konyhapultról a képen látható mancsával elemel egy-egy hússzeletet, akár sült, akár nyers.


FIGURA BŰNLAJSTROMA:

- rablás - aki idegen dolgot (az esetek 99,99 %-ában kaját) jogtalan eltulajdonítás végett úgy vesz el mástól (többnyire Bercitől), hogy evégből valaki ellen erőszakot ... vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetést alkalmaz, ... bűntettet követ el.


- könnyű testi sértés - Figura erősnek érzi magát és simán nekiugrik a kis békés lelkületű, tükör szemű Bercusnak. Igazi "rossssz"!

Kinézete is macsak-gengszter jellegű; olyan mint Frizt Teufel a Macsakfogóból, az állkapcsát szétcsapta, ebből adódóan szegett szájú; egy balhé kapcsán az egyik füle picit behasadt, úgyhogy szegett fülű is; a bajsza az egyik oldalon rövidebb, mint a másikon és a folyamatos kosztolásnak köszönhetően vasgyúró külseje lett, mintha ki lenne "gyúrva".


SAMU BŰNLAJSTROMA:

- zaklatás - ... más ... mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozik, rendszeresen vagy tartósan mást (Figura és Berci) háborgat, ... mással, annak akarata ellenére ... személyesen ... kapcsolatot teremteni törekszik.

Amibe csak tudja beleüti a kutya-orrát, vagy jóindulatúan, szeretete jeleként nyalogat.


Hát így állunk! A klánvezér Figura, kétség nem fér hozzá. A két gazdi pedig a kiszolgáló személyzet! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése