2009. január 23., péntek

Szemtanúk...

2009. január 22. napján sajnálatos esemény történt. A vidéki csendes zugunkba illetéktelen behatolók jelentek meg. Ez sajnos nem "januári" tréfa! :(
A csodával határos módon nem vittek el számunkra fontos dolgokat! Az esetnek 3 szemtanúja volt: Berci, Figura és a házőrzők leendő gyögyszeme, Samu. Sajnos részletekkel nem tudtak beszámolni a helyszínelőknek, bár javasoltam, hogy esetleg Samuról vehetnének ujjlenyomatot, mert nem hiszem, hogy bárki ellen tudna állni neki, még ha betörő is az illető, de a rend őrei nem lelkesedtek az ötletemért! No, hát túlestünk ezen is, megtudtuk, hogy milyen érzés, ha a magánszféránkba belegyalogolnak! Pocsék!
Ezúton is üzenem a delikvenseknek, hogy épülő családi ház lévén tőlünk nem tudnak mit elvinni...!!! Hozzánk csak hozhatnak!!!! C'est la vie!

1 megjegyzés:

  1. Ó, de sajnálom! Olyan dühítő, amikor tehetetlen vagy! Még jó, hogy Samut nem vitték el!
    Az én idősebb kutyám is boldogan eljátszott volna a betörőkkel! :) Pedig ő pit-bull boxer keverék! Olyan harmatos a lelke, a csirke vágás és a disznóölést sem bírja, Előtte órákkal lebújik és csak később kerül elő. Sőt, a szomszédban folyó öldöklés is felzaklatja. Pedig nem bántottuk soha. Ő a gyerek a családban! :)

    VálaszTörlés