2015. március 30., hétfő

egy osztrák mecénás...

Figura múlt heti meséje így kezdődik...az ő tollából és magyar hangjával...
"...egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy adakozó kedvű, macskaszerető osztrák mecénás...
Azért írom, hogy mecénás, mert a wikiszótár szerint a mecénás, az művészetet pártfogoló személy...ami az esetemben a KONYHA-művészetet pártfogoló személy (azaz az ÉN) pártfogolását/támogatását jelenti. 
A mecénás figyelemmel kíséri a tehetség (azaz szerény személyem) pályafutását, tevékenységét továbbá anyagilag segít, támogat... nos most már bevallhatom, hogy ez nem az első alkalom, hanem a második, szóval már-már rendszeresnek mondhatom!
A legutóbbi finomság ez a 8 alu-tasakos, ínyencfalatokat rejtő dobozos megoldás volt, benne 60% hús, millió vitamin és olyan anyag, amitől fényesebb lesz a bundám és természetesen sem tartósítószert, sem ízfokozó rettenetet sem tartalmazott. 
A forgalmazó cég marketingeseinek azonban ezúton üzenem, hogy a kehes kis cirmost sürgősen le kellene venni a dobozról, mert nem kelt túl jó benyomást, úgy gondolom...



 s ha már a a formánál tartunk, egy kedves ismerősöm megjegyezte, hogy a tökéletes forma a gömb, ... szóval az eladást nagyban megdobná, ha az ÉN gömb formámat helyeznék a dobozra...!
Az osztrák mecénás(oknak) ezúton is jó egészséget és gyakori hazatéréseket és jómagam sűrű meglátogatását kívánom! :) "
Ciao amici! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése